Tillinsiemeniä on pitkään lisätty lähes kaikkiin suolaliuoksiin ja säilykkeisiin. Suolakurkkujen ja etikkakurkujen kanssa käytetään kokonaisia tillin varsia siemenineen, kun taas hapankaalissa käytetään vain siemeniä. Tillinsiemenet sopivat hyvin liha- ja kalaruokiin, mihin tahansa kasvishöystöön, ja erityisesti herne-, papu- ja linssiruokiin.
Käyttö
Kastikkeet, keitot, säilöntä, liharuokien valmistus, siipikarjaruoat, lisukkeet.
Maku
Mausteinen
Ravintoarvo 100 g kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 16
Rasvat (g / 100g)… 15
Hiilihydraatit (g / 100g)… 12
Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Laatuindikaattorit:
Alkuperä Venäjä
•Puhdistus: ei alle 96%
•Kosteus: alle 10%
•Väri: Kulta-Ruskea
•Aina tuore korianteri, vuoden sadonkorjuu
Pakkaus:
25 kg säkit
Toimitusehdot: CIF, CFR, FOB, FCA
Toimitus satamasta: Novorossiyskin satama
Maksuehto: TT, 20% ennakkomaksu ja loppu 80% lähetysasiakirjojen skannauksen jälkeen
MOQ (minimitoimitusmäärä): 1x40ft = 22 metristä tonnia
Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille.
Proteiinit (g / 100g): 18,0
Rasvat (g / 100g): 16,0
Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0
Energiarvo (kcal / 100g): 360,0